Look: simply eyes and rockin lips


Ik ben de laatste tijd weer heel enthousiast geworden over make-up en ben ook weer vaker nieuwe looks aan het maken. Meestal grijp ik dan naar een palette oogschaduw en leef me daarmee uit maar dit keer besloot ik het eens andersom te doen. In plaats van opvallendere ogen ging ik voor felle lippen, and I like!


De ogen zijn heel simpel opgemaakt, wat witte oogschaduw en een bruine kleur in de crease. Nog wat eyeliner en mascara en klaar!


Ik was heel trots op mijn vlechtje, haha! Ik doe normaal gezien niks met mijn haar, ik laat het gewoon los hangen of doe het in een knotje. Maar omdat het weekend was had ik eens tijd om iets uit te proberen. Ik wilde eerst een visgraatvlechtje maar dat lukte niet, ik snap de visgraat techniek echt niet ;-)


Voor de lippen heb ik eerst mijn Catrice lipliner gebruikt in Very Bery en daaroverheen heb ik een knalrode lipstick van Covergirl aangebracht. Zo hebben ze een rood/paars warme kleur gekregen. Na wat gegeten te hebben zat het allemaal wat minder goed erop dus heel long lasting was het helaas niet!

Draag jij wel eens felle lippen?

Liefs Fleur

About us..

Mijn foto
Live with Lipstick
Wij, Fleur (16) en Dajana (15), hebben deze blog opgericht. Wil je meer weten over ons? Klik dan op 'About us' in de balk hierboven.. Deze blog heeft je dagelijkse dosis makeup, fashion en lifestyle. We proberen elke dag te updaten en vinden het leuk als jullie reacties achterlaten. Have fun!
Mijn volledige profiel weergeven

Archief

Menu

Mogelijk gemaakt door Blogger.