Eindelijk: livewithlipstick gaat .nl!

Jaaa, dit is dan het laatste berichtje dat we plaatsen op deze blog. Ofnouja, op deze URL. Wij zijn namelijk overgestapt naar Wordpress en hebben daarbij een eigen domein genomen! We hebben begin deze maand besloten, nadat onze .tk link veranderde in een spam site, dat het tijd werd voor een eigen domein.

De layout is hetzelfde gebleven en we gaan niks veranderen kwa inhoud. Wij blijven nog steeds gewoon de oude vertrouwde livewithlipstick, dat hebben we van te voren al besloten. Ook heel wat comments hebben we kunnen verplaatsen (helaas niet allemaal!). En hopelijk werkt Bloglovin ook een beetje mee..

Om het feestelijk te vieren hebben we ook een geweldige winactie voor jullie, die morgenochtend online komt! Dus, we zien jullie vanaf nu op www.livewithlipstick.nl! :)

Liefs, Fleur en Dajana


About us..

Mijn foto
Live with Lipstick
Wij, Fleur (16) en Dajana (15), hebben deze blog opgericht. Wil je meer weten over ons? Klik dan op 'About us' in de balk hierboven.. Deze blog heeft je dagelijkse dosis makeup, fashion en lifestyle. We proberen elke dag te updaten en vinden het leuk als jullie reacties achterlaten. Have fun!
Mijn volledige profiel weergeven

Archief

Menu

Mogelijk gemaakt door Blogger.