Originele valentijnsdag cadeautjes ♥


En ja hoor, nog een paar dagen en het is 14 februari. De dag van de liefde, of juist de dag om te beseffen dat je geen liefde hebt (daar hebben de meeste mensen last van volgens mij haha). Ook wordt het weer tijd om een cadeau te kopen voor de mensen die je het meest dierbaar zijn, want ze moeten natuurlijk wel weten dat je van ze houdt (dat beseffen ze die andere dagen namelijk niet...)!

Oké het is natuurlijk erg leuk om een roos of een romantisch kaartje te krijgen/geven, maar kom op wij kunnen toch wel beter! Ik ben niet zo van het kleffe gedoe en heb veel liever dat iemand een beetje origineel is. Zo zal ik zelf ook niet gauw een standaard kaartje of een roos geven (al is dat laatste sowieso een beetje raar voor een jongen ;). Ik heb daarom een paar leuke cadeautjes bedacht en hoop dat je er hetzelfde over denkt!

Zelf iets bakken
20090308112902_large 

Eyecandy en lekker eten in één, een beter cadeau kan ik niet bedenken! Bovendien is het hele proces om ze te maken ook heel leuk en zo heb je ook gelijk een cadeautje voor jezelf, want je eet natuurlijk wel mee hè. ;) Leuk om aan een goeie vriend(in) te geven, maar ook gewoon voor aan je liefde.

Img1b_large
Een betekenisvol kaartje
Il_570xn.213673593_large
Oké, heel betekenisvol zijn mijn voorbeelden niet maar wel heel persoonlijk. Ik kan humor wel meer waarderen dan een standaard liefdeskaartje met 'Will you be my valentine?'. Ook leuk is om zelf een brief te schrijven, maar dat is een beetje raar om zomaar te geven aangezien het waarschijnlijk wel even duurt voordat de brief gelezen is..   

Tumblr_lymtvnqial1qlkzoao1_500_large


Toppunt van originaliteit
hier kun je het stappenplan iets overzichtelijker zien -
Bovenstaand idee vereist dan misschien een beetje tijd en precisie, maar het resultaat is dan wel heel leuk! Je stond gewoon een persoonlijke boodschap in het 'cadeau gedeelte' van de Kinder ei en tadaa, zeker weten dat de ontvanger super verrast is!

Tumblr_ly4e7snuko1r1eljvo1_500_large
Wat ook heel origineel is, is om gelukskoekjes te maken met elk een persoonlijke boodschap. Vooral leuk om aan je vriend(inn)en uit de delen, aangezien het niet té is. Hier is bijvoorbeeld een recept voor gelukskoekjes. Erg makkelijk zijn ze niet om te maken, maar wel leuk!  

Jullie hebben vast wel van deze tutorial op Beautylab gehoord, het maken van een hartjesboekenlegger. Het is echt simpel (en goedkoop!) en het resultaat is erg schattig. Leuk om 'tussendoor' in iemands boek te stoppen en gewoon toch nog iets kleins te geven. :)

Geven jullie wat voor Valentijnsdag? Zo ja, wat?

Liefs Dajana

About us..

Mijn foto
Live with Lipstick
Wij, Fleur (16) en Dajana (15), hebben deze blog opgericht. Wil je meer weten over ons? Klik dan op 'About us' in de balk hierboven.. Deze blog heeft je dagelijkse dosis makeup, fashion en lifestyle. We proberen elke dag te updaten en vinden het leuk als jullie reacties achterlaten. Have fun!
Mijn volledige profiel weergeven

Archief

Menu

Mogelijk gemaakt door Blogger.