FOTD: Glitzy Eyes!


Een hele tijd geleden had ik wat NYX Glitter Mania's besteld, eentje in Apple (rood/goud) en eentje in Gold (eh, goud natuurlijk). Het zijn beetje mooie potjes met glitters maar wel een beetje moeilijk om te gebruiken. Ik zou niet namelijk niet zomaar glitters naar school toe dragen. Daarom besloot ik eens een mooie look te maken en de NYX glitters te gebruiken maar hij moest wel draagbaar zijn! Kijk mee hoe dat heeft uitgepakt...Om de goude glitters mee te combineren koos ik grijze en blauwe kleurtjes. Die kleuren komen het best uit op de bovenste twee foto's. Ze zijn iets donkerder dan de kleuren die ik normaal draag maar nog steeds erg draagbaar (ik zou zo naar een feestje gaan). De lippen hield ik een beetje nude/lichtroze maar een paars/berry kleurtje zou er ook leuk bij staan!
Vinden jullie trouwens ook niet dat mijn haar op de foto's heel geverfd lijken? Ze zijn ook wel geverfd maar die kleur was voor mijn gevoel al lang verdwenen, niet dus!Op de laatste paar foto's lijkt de oogschaduw erg licht maar dat komt door de instellingen van mijn camera, maar zo zijn de glitters beter te zien. Ik heb ze onder mijn oog aangebracht waar ze trouwens perfect bleven zitten!

Wat vind jij van deze look?

Liefs Fleur

About us..

Mijn foto
Live with Lipstick
Wij, Fleur (16) en Dajana (15), hebben deze blog opgericht. Wil je meer weten over ons? Klik dan op 'About us' in de balk hierboven.. Deze blog heeft je dagelijkse dosis makeup, fashion en lifestyle. We proberen elke dag te updaten en vinden het leuk als jullie reacties achterlaten. Have fun!
Mijn volledige profiel weergeven

Archief

Menu

Mogelijk gemaakt door Blogger.