DIY: Een 'things I love..' lijstje

Soms heb je gewoon van die dagen dat alles tegenzit en dat je denkt dat het alleen maar slechter gaat. Maar hé, bedenk het zo: Als het al zo slecht is, kan het júist alleen maar beter gaan! Wat ook helpt is om even een kwartier tot half uurtje te nemen om een lijstje met maken met alleen maar dingen waar je van houdt. Je zal beseffen dat meer dingen je blij maken dan al die stomme dingen die die dag (of week?) hebben verpest. 

Je kan natuurlijk een lijstje maken of je computer, zoals bovenstaande plaatjes, of zo'n Tumblr maken waar je plaatjes op post met dingen waar je van houdt (heb ik overigens ook). Maar nog veel leuker is om een lijstje op te schrijven met dingen, zoals op het plaatje hieronder, en die dan te bewaren. Zo kan je het altijd erbij pakken als het even niet mee zit. ;)
Ikzelf heb ook een lijstje gemaakt, al is het lang niet zo creatief als dat lijstje van hierboven. Het is echt leuk om hard na te denken over dingen die je vrolijk maken, zo ben je alleen daar mee bezig en vergeet je eigenlijk alle negatieve dingen.

  
Hierboven mijn eerste lijstje, ik wil er namelijk nog meer maken! Ik word er wel echt blij van als ik alle dingen weer terug lees en ik verzin er steeds meer bij.. Dus, ook al zit je niet te wachten om na te denken over leuke dingen omdat je verdrinkt in zelfmedelijden, dwing jezelf om zo'n lijst te maken!

Maak jij wel eens zulke lijstjes?

Liefs Dajana

About us..

Mijn foto
Live with Lipstick
Wij, Fleur (16) en Dajana (15), hebben deze blog opgericht. Wil je meer weten over ons? Klik dan op 'About us' in de balk hierboven.. Deze blog heeft je dagelijkse dosis makeup, fashion en lifestyle. We proberen elke dag te updaten en vinden het leuk als jullie reacties achterlaten. Have fun!
Mijn volledige profiel weergeven

Archief

Menu

Mogelijk gemaakt door Blogger.