NOTD - Dream on with SinfulColors

Fleur en ik hebben een soort van traditie om elkaar altijd cadeautjes te geven nadat we op vakantie zijn geweest. Deze zomer kreeg ik van Fleur een ketting, een topcoat (INM dry fast) en dit mooie lakje van SinfulColors. Het lakje heeft ze in overigens in Amerika gekocht..


Pfoef, deze kleur is érg moeilijk op de foto te krijgen. En zoals je ziet is de kleur in het potje op de foto heel anders dan de kleur op mijn nagels, en de kleur van mijn nagels klopt het meest met de werkelijkheid. Het is een matte donkere fuchsia kleur, dat dekt in twee lakjes. Mat ziet er heel chique uit, maar geef mij toch maar glanzend. Je ziet bij matte nagellak namelijk alle imperfecties (zoals deukjes en ribbels) goed zitten..

De prijs van SinfulColors lakjes is zo'n €6,95 (in Nederland/België), en ze zijn online te koop (ik kon helaas niet vinden waar) en in de DI in België..

Heb jij al een lakje van SinfulColors, of heb je er zelfs nooit van gehoord?

Liefs Dajana


About us..

Mijn foto
Live with Lipstick
Wij, Fleur (16) en Dajana (15), hebben deze blog opgericht. Wil je meer weten over ons? Klik dan op 'About us' in de balk hierboven.. Deze blog heeft je dagelijkse dosis makeup, fashion en lifestyle. We proberen elke dag te updaten en vinden het leuk als jullie reacties achterlaten. Have fun!
Mijn volledige profiel weergeven

Archief

Menu

Mogelijk gemaakt door Blogger.