Geshopt: mijn galajurk!

Dat Dajana en ik al druk bezig zijn met de voorbereidingen voor ons gala dit jaar is jullie waarschijnlijk nog niet ontgaan! Vooral de jurk is belangrijk vinden wij en laat het nou net zo zijn dat ik een jurk heb gevonden :-)
Ik ben namelijk net terug van een paar daagjes Brussel en wat kan je daar goed winkelen! Vooral de grote merken die ze hier in Nijmegen niet hebben (zoals de Bershka, Zara, New Look en Forever 21) vind ik geweldig. In de Forever 21 ben ik goed geslaagd en daar heb ik ook mijn galajurk gevonden en dit is 'm...

Ik was me er niet helemaal van bewust dat er een hanger uithing op de eerste foto, haha! Het is niet de jurk die ik van te voren in gedacht had maar ik vind 'm echt heel leuk. Ik wilde eerst niet voor strapless gaan maar uiteindelijk waren dat toch de leukste jurkjes. Wel moet ik er nog erg aan wennen, ik loop nog vaak te 'hijsen'. Deze jurk is echt mijn stijl, vooral van de kleuren, de print en het asymmetrische ben ik helemaal weg!


In de Forever 21 vond ik ook nog dit tasje en vond 'm wel goed bij het jurkje passen. Het is eigenlijk gewoon een simpele clutch maar daardoor kan ik hem na dit gala ook nog vaak gebruiken!
Het jurkje kostte maar €23,75 wat ik echt geen geld vind voor een galajurkje en het tasje was €9,75.

Wat vind jij van dit jurkje?

Liefs Fleur

About us..

Mijn foto
Live with Lipstick
Wij, Fleur (16) en Dajana (15), hebben deze blog opgericht. Wil je meer weten over ons? Klik dan op 'About us' in de balk hierboven.. Deze blog heeft je dagelijkse dosis makeup, fashion en lifestyle. We proberen elke dag te updaten en vinden het leuk als jullie reacties achterlaten. Have fun!
Mijn volledige profiel weergeven

Archief

Menu

Mogelijk gemaakt door Blogger.