In the making: My 'pure fun' bucketlist

Iets wat ik al heel lang wilde maken is een bucketlist. Nou ben ik niet echt iemand die doelen heeft, en als wel een doel heb is het op korte termijn. Die doelen zijn dan meestal erg haalbaar, ik ben denk ik te lui om veel moeite te doen voor iets wat niet 'moet'. Slechte eigenschap. Maar een bucketlist met leuke dingen waar ik zeker weten plezier aan ga beleven klinkt toch ideaal? Het 'enige' wat deze doelen vragen is tijd en wat geld. En voor leuke herinneringen heb ik dat zeker wel over! ;)

Nu heb ik een online bucketlist gemaakt bij Kick Your Bucketlist. Met in totaal 22 'doelen', of beter gezegd dingen die ik ooit wil hebben gedaan. Ik heb geen hoogtevrees, watervrees (oké, heel klein beetje) en ben niet zo verlegen. Dus al deze dingen zouden wel haalbaar kunnen zijn voor mij. Nu ben ik nog te jong voor de meeste van deze dingen, maar ik wil ze zo graag een keer hebben gedaan!

De lijst is nog lang niet af, want ik ga denk ik deze lijst steeds vernieuwen. En hopelijk kan ik binnenkort een paar dingen afkruisen. :)

Heb jij een bucketlist? En zo ja, wat staat er zoal op?

Liefs Dajana

About us..

Mijn foto
Live with Lipstick
Wij, Fleur (16) en Dajana (15), hebben deze blog opgericht. Wil je meer weten over ons? Klik dan op 'About us' in de balk hierboven.. Deze blog heeft je dagelijkse dosis makeup, fashion en lifestyle. We proberen elke dag te updaten en vinden het leuk als jullie reacties achterlaten. Have fun!
Mijn volledige profiel weergeven

Archief

Menu

Mogelijk gemaakt door Blogger.