Sometimes all you have to say is f*ck it

Al een paar maanden (ik wou eerst eeuwen typen, wtf?) denk ik heel vaak aan twee woorden, namelijk 'fuck it'. Het voelt gewoon veel beter om zoiets tegen je zelf te kunnen zeggen, je moet jezelf niet overal de schuld van geven. Jammer dan als je cijfer wat naar beneden is gegaan, of als die ene jongen je afwijst. 'Sometimes all you have to say is fuck it, and just live.'
Natuurlijk moet je niet overdrijven, het is niet zo dat je een 'het boeit me niks' houding moet gaan aannemen. Ik probeer het alleen te zeggen als ik vind dat ik mezelf moet vergeven, of als ik ergens te veel waarde aan hecht. Het lukt natuurlijk niet altijd, ik voel me ook wel eens ergens rot over. Maar gelukkig heb ik een broer die mij weer aan dit soort woorden herinnert.

Die twee woorden doen echt veel, je voelt je er een stuk beter door. Probeer het maar eens! En dan wel op de goeie manier natuurlijk, de Octo manier: Schouders omhoog, handen in de lucht, huge smile en say fuck it! ;)

Een erg kort artikel is dit, maar ik moest het gewoon even kwijt. Wees niet zo streng tegen jezelf.. 'Don't cry, say fuck it, and smile'.

Wat zeg jij altijd tegen jezelf bij rotsituaties?

Liefs Dajana

About us..

Mijn foto
Live with Lipstick
Wij, Fleur (16) en Dajana (15), hebben deze blog opgericht. Wil je meer weten over ons? Klik dan op 'About us' in de balk hierboven.. Deze blog heeft je dagelijkse dosis makeup, fashion en lifestyle. We proberen elke dag te updaten en vinden het leuk als jullie reacties achterlaten. Have fun!
Mijn volledige profiel weergeven

Archief

Menu

Mogelijk gemaakt door Blogger.