Skin79 Hot Pink BB Cream


Iets wat ik al lang, echt heel lang, wilde proberen was BB Cream. Hét wondermiddel dat Aziatische vrouwen vaak gebruiken, een hele tijd terug had ik er ook al een artikel over geschreven. Helaas is BB Cream niet iets wat ze zomaar in de winkels verkopen, er zijn wel een paar (Nederlandse) webshops die ze verkopen maar dat is meestal tegen een ontzettend hoge prijs. Mijn laatste optie op een BB Cream te bemachtigen was dus eBay. Dus via eBay kocht ik een Skin79 Hot Pink BB cream voor $9,99 wat ongeveer €7 is. Een goede prijs vind, aangezien je voor een foundation meestal nog meer betaald. Ik heb 'm gekocht bij de verkoper Accessoireswhole.


Ik koos voor een kleinere versie, 25ml, van de BB Cream om 'm eerst te proberen. Als hij beviel kon ik immers altijd nog de grotere versie bestellen. De 25ml versie komt in een tube, een knalroze tube wel te verstaan. I like! Op de voorkant van de tube staan de punten waar deze BB Cream het meest in gespecialiseerd is, voor deze BB Cream is dat: Whitening, UV protecting en Winkle Free. Ik vind het zo fijn dat deze SPF25 heeft, zo hoef ik geen aparte zonnecrème voor m'n gezicht te gebruiken! Whitening betekend niet dat je er wit van wordt, het zorgt er gewoon voor dat je gezicht egaler wordt.


Doordat het een tube is werk je hier heel hygiënisch mee. Ook kan je de hoeveelheid BB Cream goed doseren door de knijp tube. De geur vind ik prima, hij is niet vies of vervelend bij het aanbrengen. Soms bij foundations is dit wel het geval, bijvoorbeeld de Photo Finish van Catrice, die stinkt echt verschrikkelijk! Op de achterkant van de tube staat nog wat meer uitleg en een paar regels Chinees waar ik niks van begrijp, haha ;)


Ik was even bang dat de BB Cream grijs zou uitvallen, sommige BB Creams hebben dat namelijk. Maar deze is gewoon licht huidskleur, prima voor mij! Het enige nadeel aan deze BB Cream vind ik dat je redelijk wat nodig hebt, voor mijn hele gezicht gebruik ik zeker twee dikke erwten. Dat had wel wat zuiniger gemogen. Het verdelen over het gezicht gaat wel prima.

Om beter te kunnen alten zien wat de BB Cream doet heb ik voor en na foto's gemaakt, links is voor en rechts is na. Nou moet ik zeggen dat mijn huid om dit moment redelijk goed en egaal is, maar toch zie je wel verschil. De crème zorgt ervoor dat mijn huidskleur egaler is en geeft me een glowy gezonde uitstraling. Als je meer dekking wilt zou ik deze BB Cream toch afraden, hoewel deze crème veel natuurlijker voelt op de huid.
Ik ben dus heel tevreden over deze BB Cream en gebruik 'm ook elke dag! Als deze op is koop ik zeker een nieuwe, misschien dezelfde maar er zijn nog genoeg andere BB Creams die ik graag zou willen uitproberen.

Heb jij al ervaring met BB Cream? Of is het iets wat je graag zou willen proberen?

Liefs Fleur


About us..

Mijn foto
Live with Lipstick
Wij, Fleur (16) en Dajana (15), hebben deze blog opgericht. Wil je meer weten over ons? Klik dan op 'About us' in de balk hierboven.. Deze blog heeft je dagelijkse dosis makeup, fashion en lifestyle. We proberen elke dag te updaten en vinden het leuk als jullie reacties achterlaten. Have fun!
Mijn volledige profiel weergeven

Archief

Menu

Mogelijk gemaakt door Blogger.