Paris Haute Couture show - Elie Saab collectie


Tot nu toe had ik nog nooit gehoord van de 'Paris Haute Couture' shows, maar blijkbaar wordt hij elk jaar twee keer gehouden. Een met de nieuwe herfst-winter collectie (juli), en de andere met de lente-zomer collectie (januari). De grootste merken showen hier hun collecties uitgebreid. Wat is het toch leuk om te kwijlen bij kleding die ik zelf nooit zou (kunnen) kopen.. ;)
De collectie van Elie Saab, een merk waar ik nu pas kennis mee heb gemaakt, vond ik werkelijk prachtig! De meeste jurken zou ik zo zelf aan willen trekken. De collectie is zo betoverend; De kleuren, de vorm, de stof... Heaven!
Ik heb een paar van de mooiste jurken uitgezocht, hier kun je de rest van de foto's zelf nog bekijken. Er staat geen onderschrift of iets bij, ik denk dat je zelf wel kan beoordelen wat er zo mooi aan is.. ;)

1.
2.
3.
4.
5.
6.

7.
8.
9.
10.

Ik zie mezelf al lopen in jurk 2, 4 en 9 (zonder het hoofdstukje). Kwijl.

Welke jurk vind jij het mooist?

Liefs Dajana

About us..

Mijn foto
Live with Lipstick
Wij, Fleur (16) en Dajana (15), hebben deze blog opgericht. Wil je meer weten over ons? Klik dan op 'About us' in de balk hierboven.. Deze blog heeft je dagelijkse dosis makeup, fashion en lifestyle. We proberen elke dag te updaten en vinden het leuk als jullie reacties achterlaten. Have fun!
Mijn volledige profiel weergeven

Archief

Menu

Mogelijk gemaakt door Blogger.