Win 30 euro shoptegoed bij Enchantra!

Vandaag is de dag dat Linda, van Enchantra en de blog EnchantingBeauty, haar 30ste verjaardag viert! En dat moet natuurlijk dubbel zo goed gevierd worden. Guess what, dat wordt het ook! ;) Wij zijn één van de 30 blogs die maar liefs €30 mogen weggeven om bij Enchantra uit te geven, is dat gaaf of is dat gaaf?! Wat je hiervoor moet doen lees je later..

Als eerst willen we jullie vertellen over de open dag van showroom AURYN. De thema van de open dag is Bday, jullie kunnen wel gokken waarom. Op 19 juni is deze open dag in Kapelle (provincie Zeeland), helaas kunnen wij er niet bij zijn omdat het echt veel te ver weg is voor ons. Op deze dag zijn jullie welkom van 13.00 tot 18.00 en kunnen jullie heerlijk eten (van de BBQ, en natuurlijk is er ook taart), snuffelen tussen alle prachtige producten en je laten adviseren door Ignace Popma en Daniela van CasualBeauty. Wij zouden er zo graag bij willen zijn, maar helaas helaas.

Wat moet je doen om deze te gekke prijs te winnen?
- Simpel! Laat bij dit bericht een reactie achter met wat je zou kopen als je de €30 die te besteden is bij Enchantra wint. Het totaalbedrag van de producten hoeft niet op €30 euro uit te komen en de winnares word random gekozen.

We zouden het ook leuk vinden als je ons volgt op Bloglovin en/of twitter (Enchantra, Dajana, Fleur). Dit is niet verplicht maar we stellen het wel erg op prijs!

Tot wanneer kan je meedoen?

- Deze winactie loopt t/m 23:59 uur op 19 juni 2011.

Dus doe allemaal massaal mee met deze winactie!

Liefs Fleur & Dajana

About us..

Mijn foto
Live with Lipstick
Wij, Fleur (16) en Dajana (15), hebben deze blog opgericht. Wil je meer weten over ons? Klik dan op 'About us' in de balk hierboven.. Deze blog heeft je dagelijkse dosis makeup, fashion en lifestyle. We proberen elke dag te updaten en vinden het leuk als jullie reacties achterlaten. Have fun!
Mijn volledige profiel weergeven

Archief

Menu

Mogelijk gemaakt door Blogger.