OOTD - Birthday of the class geek

Woensdag was de slimpie uit de klas jarig, en dat moest natuurlijk gevierd worden. Aangezien ze dicht bij school woont en een best groot huis heeft gingen we dat bij haar thuis vieren. We gingen gelijk na schooltijd naar haar toe om een filmpje te kijken en even lekker te chillen, en ja mijn kleding had ik daarbij aangepast natuurlijk! Niet bepaald een party outfit dus, maar ook geen saaie -ah het is maar een schooldag- outfit. Oh en het zonnetje werkt ook al aardig mee hè, heerlijk!

De nerdbril heb ik er zelf in bewerkt, ik vond het er wel bij passen. Dus het is niet zo dat ik het ophad hoor.. ;)

Hieronder nog een paar random pics van de outfit en van het cadeautje..
Let niet op mijn inpakkunsten hoor, god wat was alles moeilijk in te pakken. Maar het slingertje bij de handvaten doet 't em toch? ;) Wat we hebben gekocht was een Kruidvat body butter (in Pomegrate), 2x Kruidvat douchegel (Kokos en Mango) en nog een soort van chocolade eieren in een echte eierdoos (heel gaaf!).

Wat ik draag:
Blouse - Pimkie
Hemd/top - V&D
Rokje - Lady Sting
Panty - Hema
Sleutelketting - Pimkie


Liefs Dajana

About us..

Mijn foto
Live with Lipstick
Wij, Fleur (16) en Dajana (15), hebben deze blog opgericht. Wil je meer weten over ons? Klik dan op 'About us' in de balk hierboven.. Deze blog heeft je dagelijkse dosis makeup, fashion en lifestyle. We proberen elke dag te updaten en vinden het leuk als jullie reacties achterlaten. Have fun!
Mijn volledige profiel weergeven

Archief

Menu

Mogelijk gemaakt door Blogger.