How to match: a poncho

Hierboven zie je mijn poncho die ik zaterdag in A'dam heb gekocht. Ik ben er echt superblij mee, aangezien het iets is wat ik normaal niet zou dragen. :) Toen ik hem bij de Pieces zag hangen voor maar €10 moest ik hem wel kopen!
Maar ik ben er zelf nog niet helemaal uit hoe ik hem wil matchen. Voor dit weer match ik hem denk ik zoals hierboven, met een simpel top met lange mouwen eronder aan. In dit geval vind ik groen of paars het leukst.. ;) Ik zou hem ook makkelijk aan kunnen doen met warm weer, hij is namelijk totaal niet warm. Maar hoe zou ik hem dan combineren? Hier wat inspiratie..


Eigenlijk heel fout dat ik Mexicaanse plaatjes erbij doe, want een poncho is veel moderner geworden. Maar ik moet wel toegeven dat Mexico het eerste is wat bij mij opkomt als ik 'poncho' hoor..
Je kan een poncho combineren hoe je ook wilt; Met een legging, broek, short, etc.. ;) Zelf vind ik de match rechtsonder heel leuk, misschien dat ik hem zo match als het warm wordt.

Heb jij al een poncho?

Liefs Dajana

About us..

Mijn foto
Live with Lipstick
Wij, Fleur (16) en Dajana (15), hebben deze blog opgericht. Wil je meer weten over ons? Klik dan op 'About us' in de balk hierboven.. Deze blog heeft je dagelijkse dosis makeup, fashion en lifestyle. We proberen elke dag te updaten en vinden het leuk als jullie reacties achterlaten. Have fun!
Mijn volledige profiel weergeven

Archief

Menu

Mogelijk gemaakt door Blogger.