Trind Caring Colors Voorjaar '11

Deze zomer komt Trind met een limited edition van Caring Colors. De kleuren nagellak die verkrijgbaar gaan zijn, zijn vrolijk en fel. Denk aan: Een felle mintkleur, een fleurige paarse kleur, een vrolijke oranje en een fluo-roze/orange kleur. Laat het warme weer maar komen!


We ontvingen alle vier de kleuren die helaas geen naam maar alleen wat letters en cijfers hebben. De CC's staan volgens mij voor Caring Colors, het soort nagellak. De Caring Colors van Trind zorgen niet alleen voor mooi gelakte nagels maar zorgen ook voor sterke nagels, ze verzorgen namelijk goed! Klinkt goed, laten we eens kijken naar de kleurtjes...


CC137 is een mooie creamy paars kleur en hij dekt met een laag. Het is een niet heel bijzonder kleurtje maar straalt wel zomer uit vind ik!


CC138 is een best aparte kleur. Op de foto's komt 'ie heel oranje over maar het is meer een combinatie over oranje/roze. Maar vooral: fluoriserend! Met deze kleur val je sowieso op in a good way. Hij dekt met twee laagjes volledig.

CC139 is een echt fel oranje kleur, perfect voor bijvoorbeeld Koninginnedag! Hij dekt in twee laagjes goed. Oranje is niet echt mijn kleur, maar toch wel leuk om er een in bezit te hebben.

CC140 is een prachtige felle mintgroene kleur! Op de foto neigt hij meer dan blauw dan naar groen, maar in het echt is het andersom.. ;) Hij dekt na één laag super. Ik ben dol op deze nagellak!

De kwaliteit van de lakjes is goed, het kleurtje blijf wel een goed aantal dagen zitten. Het enige waarmee je moet opletten is dat je het kwastje goed afveegd. Als je dat niet doet komt er teveel op het kwastje en ga je knoeien.
De lakjes zijn o.a. verkrijgbaar bij de Etos en DA en kosten €9,95.

Welke kleur van hierboven vind jij het leukste?

Liefs Fleur & Dajana

About us..

Mijn foto
Live with Lipstick
Wij, Fleur (16) en Dajana (15), hebben deze blog opgericht. Wil je meer weten over ons? Klik dan op 'About us' in de balk hierboven.. Deze blog heeft je dagelijkse dosis makeup, fashion en lifestyle. We proberen elke dag te updaten en vinden het leuk als jullie reacties achterlaten. Have fun!
Mijn volledige profiel weergeven

Archief

Menu

Mogelijk gemaakt door Blogger.