How-to handle: winter lips!Volgens mij heeft iedereen er in de winter wel last van: droge lippen met velletjes. Niet zo charmant maar er zijn gelukkig wat manier om die velletjes te voorkomen of te laten verdwijnen.
Om te beginnen kan je je lippen scrubben met een lipscrub. Heb je dit niet dan kan je ook gewoon met wat suiker en honing pakken en dat mengen. Super easy en cheap! Maar na het scrubben is een goede lipbalsem wel nodig, de fijnste lipbalsems heb ik daarom voor jullie op een rijtje gezet...


Zowel Labello als Nivea hebben een boel fijne lipbalsems in hun assortiment. Een echt aanrader is de lipbalsem linksboven van Labello van de Pure & Naturel lijn in Mint & Minerals! De classic lipbalsems werken ook altijd goed maar het je liever wat shimmer erin kan dat ook. Labello heeft zelfs lipbalsems die eruit zien als een gloss dus die zorgen voor glamorous lips!


Burt's Bees is voor sommige misschien wat onbekender omdat het hier niet veel in de winkels te verkrijgen is. Maar de lippenbalsems van Burt's Bees zijn zo verslavend! Zowel Dajana als ik kunnen niet stoppen met smeren. Een verslaving gegarandeerd als je eenmaal begint met Burt's Bees maar it's a good thing. Deze zijn verkrijgbaar bij de Tuinen in verschillende varianten. Bijvoorbeeld de gewone in een potje of stick, of de lip shimmers in allerlei smaakjes.


Waarschijnlijk de bekendste lippenbalsems zijn die van Vaseline. Gewoon verkijgbaar bij de Kruidvat voor minder dan twee euro. Ze verkopen ondertussen meer dan alleen de original, ze hebben nu ook Rosy Lips, Aloƫ Vera en Cacao Butter! Rosy Lips is zeker een aanrader, daar smeer ik namelijk al de hele winter mee en heb daardoor bijna nooit last van velletjes.

Met welke lipbalsem smeer jij het liefst de hele winter door?

Liefs Fleur

About us..

Mijn foto
Live with Lipstick
Wij, Fleur (16) en Dajana (15), hebben deze blog opgericht. Wil je meer weten over ons? Klik dan op 'About us' in de balk hierboven.. Deze blog heeft je dagelijkse dosis makeup, fashion en lifestyle. We proberen elke dag te updaten en vinden het leuk als jullie reacties achterlaten. Have fun!
Mijn volledige profiel weergeven

Archief

Menu

Mogelijk gemaakt door Blogger.