Priti NYC nagellak

Kennen jullie de webshop BrushBeauty al? Deze webshop, die er erg leuk en girly uitziet, verkoopt kwasten, make-up en lichaamsproducten, everything a girl needs to feel pretty ;) Waar bij mij het oog vooral op viel waren de Priti NYC nagellakjes, er hangt een prijskaartje aan maar de kleurtjes zijn erg mooi en het is ook een 'goede' nagellak. De nagellak bevat namelijk geen tolueen, DBP, formaldehyde en aardolie ingrediƫnten. En dus is de nagellak ook milieuvriendelijk.

Laten we eens kijken naar mijn favoriete kleurtjes:

544 Water Hyacint is een beige kleurtje met subtiele goude glitters.


332 Union Jack is een doorzichtige nagellak met rode glitters erin. Deze lijkt me super mooi over een zwarte of witte nagellak!


340 Black Prince Orchid is paars en heeft een matte finish.


635 Schwarzkopf word op de site omschreven als donkerblauw/paars en ik vind 'm ook wel iets grijs/zwarts hebben. Een geslaagde combinatie vind ik!

Zoals ik al zei, erg goedkoop is het niet. De Priti NYC nagellak is verkrijgbaar in een mini uitvoering van 9 ml (€ 8,95) of in een 12,6 ml (€ 12,95).

Kenden jullie dit merk al? En wat is jullie favoriete nagellak van hierboven?

Liefs Fleur

About us..

Mijn foto
Live with Lipstick
Wij, Fleur (16) en Dajana (15), hebben deze blog opgericht. Wil je meer weten over ons? Klik dan op 'About us' in de balk hierboven.. Deze blog heeft je dagelijkse dosis makeup, fashion en lifestyle. We proberen elke dag te updaten en vinden het leuk als jullie reacties achterlaten. Have fun!
Mijn volledige profiel weergeven

Archief

Menu

Mogelijk gemaakt door Blogger.