Nieuwe serie: Secret Story

Binnenkort, 13 februari, start een nieuwe serie bij Net5 die mij toch wel heel interessant lijkt, namelijk 'Secret Story'. Het is een serie vergelijkbaar met de 'Gouden Kooi': 15 mensen worden in een huis gezet en worden 24/7 gevolgd met camera's. Ze worden 13 weken lang gefilmd en jij kan elke dag meegenieten met hun momenten.
Maar dit spel is toch wat anders, elke kandidaat draagt namelijk een groot geheim met zich mee. Geheimen zoals iemand die een prinses is, of van het ander geslacht, of wat dacht je van iemand die de jackpot heeft gewonnen? De kandidaten moeten proberen hun geheim zo goed mogelijk te bewaren, en tegelijkertijd de geheimen van andere kandidaten achterhalen. Iemand kan geld 'verdienen' door een geheim goed te raden van een ander. Daarbij horen ook veel rare en raadselachtige opdrachten en de woning verandert elke keer weer. Steeds komt er een nieuwe geheime kamer of ruimte, klinkt heel spannend in ieder geval!

Klinkt het een beetje ingewikkeld? Kijk dan dit filmpje hieronder, daar wordt alles heel duidelijk en best interessant uitgelegd. ;)


De serie wordt vanaf 13 februari om 21.15 op net5. Dan is het elke dag één uur op tv en wekelijks is er één live-show van 1,5 uur. Ook kan je op de 'Secret Story 24/7' kanaal en online de serie altijd mee volgen!

Ik ga het denk ik wel volgen, niet ieder dag maar zo af en toe. Ga jij het ook volgen?

Liefs Dajana

About us..

Mijn foto
Live with Lipstick
Wij, Fleur (16) en Dajana (15), hebben deze blog opgericht. Wil je meer weten over ons? Klik dan op 'About us' in de balk hierboven.. Deze blog heeft je dagelijkse dosis makeup, fashion en lifestyle. We proberen elke dag te updaten en vinden het leuk als jullie reacties achterlaten. Have fun!
Mijn volledige profiel weergeven

Archief

Menu

Mogelijk gemaakt door Blogger.