In it to win it?


Bron: weheartit
Op blogs komen de laatste tijd de leukste winacties voorbij en omdat iedereen het leuk vind om af en toe iets te winnen deel ik er vandaag wat met jullie! Voor de link naar de winacties kan je op de sitenamen klikken.

- Op Adorablegirl zijn vanwege het 2 jarig bestaan gister een aantal winacties online gekomen! Zo kan je een waardebon winnen van Zalando, schoenen en tassen van Café Moda en nog meer!

- Op Simply Suzy is en een huuuge winactie vanwege het 1 jarig bestaan. Je kan veel Hello Kitty stuff maar ook producten van o.a. Sleek, NYX en Rituals winnen!

- Op Sweet Hippos kan je een Sleek Storm palette winnen, het enige wat je hoeft te doen is een comment achterlaten op het winactie artikel en ze te volgen!

- Op Makecupcake zijn al een tijdje enkele winacties aan de gang. Op dit moment kan je make-up winnen van Lumière Cosmetics en enkele Lush producten!

- Op BigBisou is een gave winactie aan de gang waarbij je oorbellen, een broche of één van de sjaaltjes kan winnen van VintageStore.nl!

- Op Dhini.nl maak je kans op een shoptegoed t.w.v. €50,- bij Sans-Online!

- Op LovetoMakeup kan je vier keer de Colossal Volum' Express mascara van Maybelline winnen. Je hoeft alleen een mailtje te sturen met daarin wat jij de slechtste mascara ever vind!

- Als laatste is er een winactie van DutchDivaLaura op youtube. Voor deze winactie heb je wel een youtube account nodig maar je maakt kans op één van de vier leuke pakketten met elk een andere inhoud (nagellak, make-up of een palette).

Tip: op twitter zijn er ook vaak random give-aways van webshops of blogs waarbij je alleen maar een bericht hoeft te retweeten of ze te volgen.

Dit zijn de winacties die ik tegen heb gekomen en misschien zelf ook aan meedoe. Heb je zelf nog een winactie georganiseerd mag je die gewoon achterlaten in de comments!

Liefs Fleur

About us..

Mijn foto
Live with Lipstick
Wij, Fleur (16) en Dajana (15), hebben deze blog opgericht. Wil je meer weten over ons? Klik dan op 'About us' in de balk hierboven.. Deze blog heeft je dagelijkse dosis makeup, fashion en lifestyle. We proberen elke dag te updaten en vinden het leuk als jullie reacties achterlaten. Have fun!
Mijn volledige profiel weergeven

Archief

Menu

Mogelijk gemaakt door Blogger.