The Perfect Hot Chocolate

Heerlijk is het toch: Kom je net thuis, bevroren en al, en dan maak je een heerlijk kopje warme chocolademelk. Je gaat voor het openhaard zitten en leest verder in dat ene onwijs spannende boek... *droomt weg*
Okay in werkelijkheid is het bij de meesten niet zo, bij mij ook niet hoor. ;) Maar hè, laten we profiteren van de dingen die we wel kunnen. Want je hoeft niet veel te kunnen doen om een perfect kopje chocolademelk te maken. Kijk maar eens naar deze schatjes:

Aren't they freakin amazing? :o Ik zou het gewoon zonde vinden om het op te drinken..

Het enige wat je nodig hebt om jóuw perfecte kopje chocolademelk te maken is 200 ml (of wat meer) melk ^^, 50 gram pure chocolade, 1/2 kaneelstokje (of mespunt poeder) en een mespunt vanillesuiker.
-Doe de melk, kaneel en vanille in een steelpan en verwarm
-Laat het één minuut lang koken *kijk uit want de melk borrelt echt omhoog!* (draai daarna op het vuur op z'n zachts)
-Breek de chocolade in stukjes en voeg toe aan het melkmengsel
-Blijf roeren tot de chocolade helemaal is gesmolten
-Laat het mengsel nog één keer koken en haal het dan van het vuur
-Schenk de chocolademelk nu in een mok en decoreer het met je eigen creatie. (slagroom, cacao, koekjes, marsmallows, nootjes, etc..)

Hou jij ook zo van chocolademelk?

Liefs Dajana


About us..

Mijn foto
Live with Lipstick
Wij, Fleur (16) en Dajana (15), hebben deze blog opgericht. Wil je meer weten over ons? Klik dan op 'About us' in de balk hierboven.. Deze blog heeft je dagelijkse dosis makeup, fashion en lifestyle. We proberen elke dag te updaten en vinden het leuk als jullie reacties achterlaten. Have fun!
Mijn volledige profiel weergeven

Archief

Menu

Mogelijk gemaakt door Blogger.