Essence -Limited Editions

Nu de lol er van de Metallics lijn al bijna vanaf is gaan we wachten op de volgende LE's. En ja hoor, de volgende 2 gaan ons ook niet echt teleurstellen! :)
Namelijk 'I love Berlin' en 'Black and White'. De LE's zijn eigenlijk totaal anders van elkaar, de één kleurrijk en de ander zwart-wit. Maar beide hebben ze wel iets..


Het meest speciale en leuke van de linker LE (I love Berlin) vind ik toch de matte tippainter, lipbalsem en eigenlijk de kleurtjes van alles. :)
Maar de rechter LE (Black and White, gôh) vind ik toch net wat specialer. (niet persé leuker hoor) De topcoat is bijvoorbeeld holografisch, jaaa je leest het goed! :D En de nagellakjes zijn volgens Essence niet mat of glanzend, maar ze hebben een 'Soft touch finish'. Ben benieuwd! Ook de duo eye pencil is misschien leuk als je altijd al een jumbo pencil wou.

Welke LE vind jij er leuker uitzien? En wat zou je willen?

Liefs Dajana

About us..

Mijn foto
Live with Lipstick
Wij, Fleur (16) en Dajana (15), hebben deze blog opgericht. Wil je meer weten over ons? Klik dan op 'About us' in de balk hierboven.. Deze blog heeft je dagelijkse dosis makeup, fashion en lifestyle. We proberen elke dag te updaten en vinden het leuk als jullie reacties achterlaten. Have fun!
Mijn volledige profiel weergeven

Archief

Menu

Mogelijk gemaakt door Blogger.