Christmas discounts

Helaas, Sinterklaas is weer ons landje uit.. Maar gelukkig is de kerstman al onderweg! :) En om hem te verwelkomen versieren wij alle straten met lichtjes en kerstbomen. How amazing! En misschien krijgen we zelfs wat hulp van boven met een witte kerst.. Ik krijg al helemaal de kerstkriebels, jij ook?
Maar naast die heerlijke sfeer is er natuurlijk nog een ding dat wij héél leuk vinden, namelijk die leuk ingepakte doosjes onder de kerstboom. (cadeautjes ja ;) Enja, voor de kerst zijn er daarom ontelbaar veel kortingen! (ja, dáár houden we ook nog eens van) Ik heb voor jullie een handig lijstje gemaakt met leuke kortingen bij winkels en webshops..


Zoals je ziet kortingen en collecties van Etos, Bol, Boozyshop, Kruidvat, Enchantra en GlamCosmetics. Het is echt een klein overzicht van de acties, maar om nu álles op te noemen.... ;)

Hoe vieren jullie kerst?

Liefs Dajana

About us..

Mijn foto
Live with Lipstick
Wij, Fleur (16) en Dajana (15), hebben deze blog opgericht. Wil je meer weten over ons? Klik dan op 'About us' in de balk hierboven.. Deze blog heeft je dagelijkse dosis makeup, fashion en lifestyle. We proberen elke dag te updaten en vinden het leuk als jullie reacties achterlaten. Have fun!
Mijn volledige profiel weergeven

Archief

Menu

Mogelijk gemaakt door Blogger.