Nepwimpers in reclame's

Jullie kennen het vast wel, reclame's over mascara met modellen die toch íets te mooie wimpers hebben. Wíj weten allemaal wel dat het nepwimpers zijn, maar er zijn altijd wel mensen die de mascara kopen omdat 'zij in de reclame ook zo'n mooi effect heeft'.
Ook kennen jullie vast de 1-2-3 Looks reclame van Rimmel. Daar worden ook overduidelijk nepwimpers gebruikt. Het is nu echt bewezen dat er nepwimpers in die reclame worden gebruikt en de reclame mag nu niet meer op tv verschijnen! ;o

Zoals je hierboven goed kan zien is vooral bij de 'derde stand' gebruik gemaakt van (losse) nepwimpers. En omdat het misleidend is volgens de ASA is de reclame verboden om op de televisie te worden uitgezonden.
Zelf begrijp ik wel goed waarom ze de reclame hebben verboden, maar ik weet zeker dat er veel meer reclame's zijn waarin nepwimpers worden gebruikt. Waarom worden die dan wel nog steeds uitgezonden?! Inmiddels zijn we er wel gewend aan geraakt dat niet alle reclame's geloofwaardig zijn en dat ook niet alle mascara's hetzelfde mooie effect geven. Ik vind daarom aan de andere kant wel dat er nepwimpers in een reclame mogen worden gebruikt, want wat voor reclame maak je voor een mascara als je het effect nauwelijks ziet?


Wat vind jij ervan dat de reclame afgeschaft is en dat er nepwimpers in reclame's worden gebruikt?

Liefs Dajana

About us..

Mijn foto
Live with Lipstick
Wij, Fleur (16) en Dajana (15), hebben deze blog opgericht. Wil je meer weten over ons? Klik dan op 'About us' in de balk hierboven.. Deze blog heeft je dagelijkse dosis makeup, fashion en lifestyle. We proberen elke dag te updaten en vinden het leuk als jullie reacties achterlaten. Have fun!
Mijn volledige profiel weergeven

Archief

Menu

Mogelijk gemaakt door Blogger.