Winwinwin Passion For Bags


Het is alweer zaterdag dus er is weer een winactie voor jullie online gekomen! En dit keer word de winactie mede mogelijk gemaakt door Passion For Bags. Een super leuke webshop die zowel sieraden als tassen en portemonnees verkoopt! De uitslag van de winactie van Fenize komt morgen online en op dit moment loopt ook nog een winactie van PenPal Junkie waar je aan mee kan doen. Maar we gaan snel verder met deze winactie!
Image and video hosting by TinyPic
Wat kan je winnen?
De portemonnee die je hierboven kan zien! Het is een Louis Vuitton lookalike die we maar liefst 2x mogen weggeven. Dubbel zoveel kans dus!

Wat moet je hiervoor doen?
Simpel, stuur een mailtje met je volledige naam naar livewithlipstick@hotmail.com/info@livewithlipstick.tk o.v.v. Passion For Bags en laat een reactie achter met 'ik doe mee'.

Regels
- Je mag één keer meedoen.
- Je kan meedoen tot 20 oktober 23:59 uur!

Liefs Fleur & Dajana

About us..

Mijn foto
Live with Lipstick
Wij, Fleur (16) en Dajana (15), hebben deze blog opgericht. Wil je meer weten over ons? Klik dan op 'About us' in de balk hierboven.. Deze blog heeft je dagelijkse dosis makeup, fashion en lifestyle. We proberen elke dag te updaten en vinden het leuk als jullie reacties achterlaten. Have fun!
Mijn volledige profiel weergeven

Archief

Menu

Mogelijk gemaakt door Blogger.