Dear FutureMe...


Ken je de site FutureMe al? Het is een site met een geweldig bedacht idee, namelijk een mail sturen naar de toekomst! :) Het is echt heel handig om bijvoorbeeld een mail naar jezelf te schrijven over bijvoorbeeld je doelen (voor het nieuwe jaar), afspraken en geheimen. Je kan je mail min. 1 maand in de toekomst sturen en max. 50 jaar. Dus tijd zat! (a)

Ik heb alvast een mail gestuurd naar mezelf voor het nieuwe jaar. Ik ga (denk ik) nog een mail schrijven voor volgend schooljaar, me 18de verjaardag en nog over 10 jaar. Het lijkt me gewoon superleuk om later een brief te ontvangen van jezelf in het verleden.. :)
Het is ook best wel lastig om een mailtje naar jezelf te schrijven omdat je eigenlijk het gevoel hebt alsof je het naar iemand anders stuurt. Maar dit is mijn (deel van de) mail die ik naar mezelf voor nieuwjaar heb gestuurd:

Niet zo heel bijzonder dus, maar het is gewoon leuk om een mailtje dan te ontvangen!
Kende je de site al en ga jij ook zo'n mailtje sturen?

Liefs Dajana

About us..

Mijn foto
Live with Lipstick
Wij, Fleur (16) en Dajana (15), hebben deze blog opgericht. Wil je meer weten over ons? Klik dan op 'About us' in de balk hierboven.. Deze blog heeft je dagelijkse dosis makeup, fashion en lifestyle. We proberen elke dag te updaten en vinden het leuk als jullie reacties achterlaten. Have fun!
Mijn volledige profiel weergeven

Archief

Menu

Mogelijk gemaakt door Blogger.