WE BESTAAN 1 JAAR!!! + winactie!bron: weheartit.com

Ein-de-lijk is het zover: we bestaan 1 jaar vandaag! Om dat te vieren hebben we een nieuwe lay-out en we hebben ook een aantal winacties geregeld voor jullie.
Vandaag de eerste winactie van Fenize waarbij één van jullie een armbandje van echt zilver t.w.v. 39,95 euro kan winnen! Een klein stukje over Fenize:

Fenize Puur Zilver
Kleding maken de man, sieraden maken de vrouw. Heerlijk, van pure kwaliteit, met een heel betaalbaar prijskaartje. Is dat niet waar wij allemaal naar op zoek zijn?! Fenna is de oprichtster van Fenize Puur Zilver, een hippe webshop met stoere sieraden van puur 925 sterling zilver. Fenize verkoopt sieraden voor meiden die weten wat mooi is: puur zilver en echte edelstenen,
Fenize heeft one of a kind unieke sieraden. Wees er als de kippen bij en shop lekker vanuit je luie stoel en zoek snel online jouw favo item uit!
Check: http://www.fenize.nl/


Welk armbandje kan je nou winnen?

Image and video hosting by TinyPic

^^ Die dus.. Natuurlijk geven zo'n mooi armbandje niet zomaar weg dus:

Wat moet je hiervoor doen?
Beantwoord de volgende vraag: Waarom vind Fenize eerlijk ondernemen zo belangrijk? Voor een hint klik hier.

Regels
- Je mag één keer meedoen.
- Je kan meedoen tot 6 oktober 23:59 uur!

Stuur je antwoord en hele naam naar livewithlipstick@hotmail.com/info@livewithlipstick.tk o.v.v. Fenize.

We willen jullie nog een keer bedanken want zonder jullie was dit allemaal niet mogelijk geweest. Dank jullie wel voor jullie lieve berichtjes en comments! En we hopen dat jullie allemaal gaan meedoen aan de winacties..


Liefs Fleur & Dajana

About us..

Mijn foto
Live with Lipstick
Wij, Fleur (16) en Dajana (15), hebben deze blog opgericht. Wil je meer weten over ons? Klik dan op 'About us' in de balk hierboven.. Deze blog heeft je dagelijkse dosis makeup, fashion en lifestyle. We proberen elke dag te updaten en vinden het leuk als jullie reacties achterlaten. Have fun!
Mijn volledige profiel weergeven

Archief

Menu

Mogelijk gemaakt door Blogger.