CoverGirl AmazeMint lipgloss

Van Glamcosmetics kregen we een aantal dingen van Covergirl om te testen, ik ga voor jullie de AmazeMint lipgloss reviewen en hier lees je Fleur' review..

Ik kreeg de Wetslicks AmazeMint lipgloss in de kleur Sillylily (620). De lipgloss heeft een bruinig kleurtje en ruikt -zoals de naam het al zegt- naar mint! De geur is ├ęcht heerlijk, zowel op je lippen als normaal.. Op je lippen voel je de mint een beetje in je lippen trekken, echt apart gevoel. Zo'n mintgeur is echt heel fijn, je adem ruikt bijvoorbeeld ook lekker mintachtig!

De lipgloss heeft een simpele sponsapplicator, wat ik zelf wel fijn vind. De gloss is niet waterig en ook niet creamy, gewoon goed.. Het plakt wel, maar dat hoort toch gewoon bij een lipgloss?

Hieronder zie je hoe de lipgloss eruitziet full-face. Bruintinten staan mij -al zeg ik het zelf- wel, dus deze lipgloss vind ik zelf wel leuk staan! Er zitten geen glitters in de gloss, maar gewoon een simpel bruin kleurtje die je lippen net een ander kleurtje geeft.

Deze lipgloss is niet een musthave, maar zeker wel een superleuke have! :) Hij kost €4,95 bij GlamCosmetics.

Liefs Dajana

About us..

Mijn foto
Live with Lipstick
Wij, Fleur (16) en Dajana (15), hebben deze blog opgericht. Wil je meer weten over ons? Klik dan op 'About us' in de balk hierboven.. Deze blog heeft je dagelijkse dosis makeup, fashion en lifestyle. We proberen elke dag te updaten en vinden het leuk als jullie reacties achterlaten. Have fun!
Mijn volledige profiel weergeven

Archief

Menu

Mogelijk gemaakt door Blogger.