MoonMinerals - Magic

Van MoonMinerals mochten we wat testen dus kregen we een oogschaduw in Magic opgestuurd. De oogschaduw kwam met een visitekaartje en drie wattenstaafje zoals er eentje hierboven op de foto staat. Zelf heb ik weinig ervaring met pigments maar vol goede moed probeerde ik de oogschaduw uit.
Op de onderkant van het potje staat die kleur - Magic - en een ontzettend schattig maantje en de letters MM van MoonMinerals.
Er zit een handig zeefdekseltje in waardoor je niet teveel oogschaduw krijgt. Om pigments op te brengen gebruik ik een iets hardere kwast om meer tegelijk te kunnen opbrengen. En zo ging het heel makkelijk en had ik bijna geen fall-out! Ik heb de kleur proberen te swatchen maar telkens kwam de kleur er niet mooi op!
Zoals je ziet heeft de oogschaduw super veel pigment maar ziet 'ie er wel heel anders uit dan in de verpakking! Nee hoor, de kleur is meer zoals in de eerste paar foto's maar af en toe lijkt 'ie echt paars. De kleur kan je dragen voor een avondje uit maar ook gewoon naar school zolang je het niet te heftig combineerd met andere kleuren. En een tip, zorg voor een goed basis onder de oogschaduw! Conclusie: super fijne oogschaduw en een prachtig kleurtje!

De oogschaduw (sample) is bij MoonMinerals te bestellen voor €1,75.

Liefs Fleur

About us..

Mijn foto
Live with Lipstick
Wij, Fleur (16) en Dajana (15), hebben deze blog opgericht. Wil je meer weten over ons? Klik dan op 'About us' in de balk hierboven.. Deze blog heeft je dagelijkse dosis makeup, fashion en lifestyle. We proberen elke dag te updaten en vinden het leuk als jullie reacties achterlaten. Have fun!
Mijn volledige profiel weergeven

Archief

Menu

Mogelijk gemaakt door Blogger.