Pupa Very Vintage


Van de Pupa Very Vintage collectie hebben jullie vast al gehoord, deze collectie bevat oogschaduws, blush, eyeliner, lipsticks en nagellakjes. Zelf ontvingen wij van Pupa een oogschaduw duo, een lipstick en een nagellakje.
De producten uit deze collectie liggen nu al, of binnenkort, in de winkel.


De Very Vintage sheer lipstick ontvingen we in de kleur 02 Nude Rose, een kleurtje dat helemaal is zoals de naam zegt. Op de verpakking zelf staat alleen het nummer van de kleur en op de site kan je daarbij de naam opzoeken. Niet zo handig vind ik zelf! De verpakking is lekker flashy, hier val je zeker weten mee op! Wat Pupa over deze lipstick zegt:

'Semi-transparante lipstick met een licht glossy effect. Licht, gemakkelijk aan te brengen en een fijne textuur. Bevat Micro Mirroring Complex, voor een langdurige kristal glans.'

Klinkt goed toch? Maar maakt 'ie het ook waar?


Jawel, ik ben heel tevreden over deze lipstick! Het heeft wat weg van een tinted lipbalm, zo zacht en creamy voelt 'ie aan. Hij brengt dus heel fijn aan en glimt ook lekker op je lippen. Erg longlasting is 'ie helaas niet, na een maaltijd is de kleur helemaal weg.
Prijs: €17,95
De Very Vintage Luminys Satin & Shine oogschaduwduo ontvingen we in de kleur 01 Grace Pink/Silver. Dit duo bevat een licht roze (lichte shimmers) en een zilveren kleur, die laaste heeft echt ontzettend veel glitters! De verpakking is zoals de rest van de collectie lekker roze, maar heeft nog steeds de standaard Pupa verpakking. Denk maar aan de oogschaduw uit de Sunset Glam collectie. Wat Pupa over deze oogschaduw zegt:

'Een technologische formule met een ongelofelijk dubbel effect: de zijde textuur geeft een elegant en geavanceerd resultaat terwijl de rijke textuur met extra fijne parels stralen en de ogen een waanzinnige uitstraling geven. Kan droog en nat gebruikt worden.'


Het pigment van deze oogschaduw vind ik erg goed, met een veeg krijg je al best wat oogschaduw ervan af. Alleen de kleurtjes vind ik een beetje apart, de lichtroze is mooi maar niet in combinatie met de zilveren. De zilveren is ook wel leuk maar iets té shimmery, hij lijkt me wel mooi staan over een andere kleur oogschaduw. Conclusie: het pigment is prima, maar de kleurcombinatie een beetje apart.
Prijs: €17,50.


We kregen de nagellak in kleur 505 Divine Red, een felroze 'in your face' kleurtje. Ik vind hem super! De nagellak dekt heel goed na 1 laagje, op deze foto heb ik dan ook 1 laagje op. ;) De kleur op de foto klopt niet helemaal met de werkelijkheid, hij is echt feller roze en soms heeft het zelfs iets oranjes. Hij chipt ook niet snel, in ieder geval niet vergeleken met veel andere lakjes.
De nagellak kost €5,99.


Wat vind jij van deze collectie?

Liefs Fleur & Dajana

About us..

Mijn foto
Live with Lipstick
Wij, Fleur (16) en Dajana (15), hebben deze blog opgericht. Wil je meer weten over ons? Klik dan op 'About us' in de balk hierboven.. Deze blog heeft je dagelijkse dosis makeup, fashion en lifestyle. We proberen elke dag te updaten en vinden het leuk als jullie reacties achterlaten. Have fun!
Mijn volledige profiel weergeven

Archief

Menu

Mogelijk gemaakt door Blogger.