The lovely smell of ..!

Het ruikt lekker, subtiel, overheersend, vies of gewoon niet. Rara, wat is het? Ik heb het natúúrlijk over make-up. :) Dit artikeltje gaat alleen over de lekker ruikende make-up.. Nou ik zal zeggen; kijk en lees verder! Owh, voor ik het vergeet: De geur kon ik niet door de computer kon krijgen, dus helaas kunnen jullie het niet ruiken. ;') (flaaaauuww)
Nou, de cijfertjes zijn lekker onduidelijk. Maar het is wel te volgen hoor..

Nummer 1 ruikt goddelijk! Een échte kokosgeur. Dit is de lipgloss van Catrice uit de Royal Nights LE. Hij was €4,-.
Nummer 2 ruikt heel fruitig! Een échte kersengeur. Dit is de lipgloss van Essence uit de Creamilicious LE. Hij kostte €1,79.
Nummer 3 ruikt zoet! Okáy, tis geen make-up, maar het ruikt heerlijk! Een mix tussen bessen en witte chocolaaaaaaa. Dit is een handcrème van Essence uit de hand protection LE. Hij kostte €0,95. (uit in duitsland, DM)
Nummer 4 ruikt perfect! Het is gewoon een subtiele geur, die niet te sterk is. Hij ruikt naar rozen. Dit is lipbalsem van Vaseline. Hij kostte €1.95.
Nummer 5 ruikt bubblicious! Wel heel erg zoet, maar dat hoort bij een lipsmacker! Dit is een lipbalsem van de Claire's. Hij kostte €2,50.

Hebben jullie ook zulke lekker ruikende producten?

Liefs Dajana

About us..

Mijn foto
Live with Lipstick
Wij, Fleur (16) en Dajana (15), hebben deze blog opgericht. Wil je meer weten over ons? Klik dan op 'About us' in de balk hierboven.. Deze blog heeft je dagelijkse dosis makeup, fashion en lifestyle. We proberen elke dag te updaten en vinden het leuk als jullie reacties achterlaten. Have fun!
Mijn volledige profiel weergeven

Archief

Menu

Mogelijk gemaakt door Blogger.