Christmas Etos

Etos in de kerstsfeer. Wauwie, wat vind ik de site toch leuk "versierd". Als je op de site van etos komt zie je eerst een cadeautje en die wordt dan opengescheurd. Hihi,.

Maar ze hebben natuurlijk ook leuke inhoud! Want je kan hier ook een 'gouden' beautycase met €400,- contact winnen! Daarvoor hoef je alleen je naam in te vullen en op één van de honderden koffers klikken, je ziet meteen of jij een van de winnaars bent. Je mag natuurlijk elke dag meedoen!
En er zijn nog meer verschillende kerstacties bij de etos, die vind je hier.

Jaja, deze maand worden veel prijzen weggegeven. Gister kon je lezen over de Essence adventkalender, vandaag etos beautycase en waarschijnlijk zijn er nog veel meer van zulke winacties. Al moet ik zeggen dat de prijzen niet zo wauw voordeliger zijn!

Liefs Dajana

About us..

Mijn foto
Live with Lipstick
Wij, Fleur (16) en Dajana (15), hebben deze blog opgericht. Wil je meer weten over ons? Klik dan op 'About us' in de balk hierboven.. Deze blog heeft je dagelijkse dosis makeup, fashion en lifestyle. We proberen elke dag te updaten en vinden het leuk als jullie reacties achterlaten. Have fun!
Mijn volledige profiel weergeven

Archief

Menu

Mogelijk gemaakt door Blogger.